Tijd voor een update..

De Galaconcertcommissie is in de afgelopen maanden achter de schermen volop bezig geweest met het organiseren van het Galadiner en Galaconcert dat op 12 februari gehouden zou worden. Ondanks dat wij uiteraard rekening hielden met veel verschillende scenario’s waren wij erg hoopvol voor dit evenement, we wilden u en vele anderen erg graag een mooie dag/avond bezorgen.

Helaas is de realiteit dat we dit jaar niet kunnen rekenen op het orkest waar wij al langere tijd mee samenwerken: De commandant van de Marinierskapel der Koninklijke Marine heeft ons laten weten dat de muzikanten en medewerkers van de kapel ingezet worden bij het vaccineren. Dat gebeurt in de maanden januari en februari, dus een bijdrage leveren aan ons concert was niet mogelijk. De Galaconcertcommissie ziet geen mogelijkheden om op korte termijn een andere invulling aan het concert te geven, waarbij opgemerkt moet worden dat het op dit moment ook nog lang niet duidelijk is of er überhaupt een evenement van dit formaat mogelijk is over 5 weken.

Voor 12 februari zal er dus niets georganiseerd worden. Het is momenteel onzeker of er op een ander moment nog iets georganiseerd gaat worden of dat wij onze aandacht direct gaan verplaatsen naar de editie van 4 februari 2023. Er komt een volgend Galaconcert, de vraag is alleen wanneer. Wij houden u op de hoogte!

De concertcommissie,

Bert Schouten, Edwin Jansen, Ewoud Vogels, Esther Follender, Frank Rouwen, Michel Roelofsen en Robert Philips